Fisketuren

Facebookmail

Fiskeri er at betragte som en grunddisiplin på fjeldet i lighed med det at kunne bruge kort og kompas. Vi havde da også allerede oplevet en smule fiskelykke i Basecamp med fangst af fine fjeldørreder i Håhellervatn.

Fisk på krogen

På dagens fisketur skulle vi imidlertid efterprøve det sejlivede rygte om, at Øyuvsvatnet er rigtig godt fiskevand. Bevæbnet med fiskestænger, lokale orm købt i Evje og rygsække med frokost og kaffe begav en god del af Open Basecamp deltagerne sig derfor målrettet ud på den 30 min vandring til det lovende vand.

Fiskegrejet gøres klar

Vel ankommet blev et arsenal af udstyr gjort klar og i løbet af kort tid var den sydlige ende af Øyuvsvatnet forvandlet til en sand bland selv slik bod for fjeldørred.

Der fiskes

………fangsten udeblev dog, og der var dermed god tid til at nyde det gode vejr og den medbragte frokost.

Det er netop det fantastiske ved fjeldfiskeri. Det ene øjeblik kan vandet være helt dødt, uanset hvad du frister med, og den næste morgen har du bid efter et enkelt kast med en rusten spinner. I dag var det næsten dødt, næsten fordi det faktisk lykkedes gruppens mest vedholdende fisker at lande en enkelt fin ørred. Dermed kunne vi med oprejst pande returnere til Basecamp og gøre stegepanden klar.

 

0 kommentare til “Fisketuren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *