Gas Saver Plus – en smart dims

Facebookmail

Du kender det måske. Skabet er fuldt af halvtomme gasbeholdere som du ikke gider slæbe med på tur. Nu tror jeg endelig jeg har fundet en løsning som godt nok et lidt uautoriseret, men ifølge kilder på nette skulle virke upåklageligt.

 

Løsningen hedder Gas Saver Plus. En lille dims som kan skrues mellem to gasbeholdere og fylde den ene fra den anden. Det betyder at du kan fylde alle de halvtomme slatter over på en gasdåse, men også at du kan fylde de små 100g dåser til f.eks. Primus Lite+ fra en stor gasdåse.

 

Gas Saver Plus
Gas Saver Plus

Jeg har bestilt Gas Saver Plus på Ebay til den beskedne sum af kr. 180,- og skulle gerne modtage den i midten af august.

 

Du kan se en demovideo her

 

Advarsel 1

Jeg har set flere demovideoer hvor den modtagende gasdåse nedkøles og den afgivende opvarmes. Dette må frarådes, idet der dermed er risiko for at overfylder den modtagende gasdåse. Sørg altid for at den afgivende og modtagende gasdåse har samme temperatur.

 

Advarsel 2

Genfyld kun gasdåser med samme gasblanding som de oprindeligt indeholdt. Fylder du propan/butan blanding på en butan dåse designet til lavt tryk kan det ende galt – meget galt!

 

Læs evt. mere om gastyper og blandinger i udstyrsguiden her.