Lazerkrig og kondital

Facebookmail

Havde drengene været over 14 år, var vi ikke sluppet fra denne dag blot med følelsen af nederlag, nej så havde der fulgt et umådeligt stort antal blå mærker med fra paintball kugler. Nu var det vores held, at vi pga. deres alder var henvist til den noget mere fredelige lazerkrig. Hvad har lazerkrig så med friluftsaktiviteter og adventure at gøre……meget lidt kan man sige, men det var nu engang blevet stemt på aktivitetslisten.

Til denne aktivitet var den ellers obligatoriske våddragt, redningsvest og hjelm skiftet ud med et avanceret lazergevær med rødpunktssigte. Holdene blev sat som et mix af vores familie og en norsk familie, reglerne gennemgået, og så blev vi sluppet løs i et kuperet kampterræn.

Lazer Tag krig

Det gik udmærket, så længe vi havde blandede voksen og børnehold, men det totale nederlag indfandt sig, da konstellationen blev ændret til børn mod voksne. Dette til trods for, at vi lånte en instruktør på vores hold. Undertegnede måtte flere gange se sig selv ”snipet” uden af have formået at forlade basen og uden nogen anelse om, hvor angrebet kom fra!

Efter nogle timer på kamppladsen var den voksne del af holdet aldeles smadrede, men ikke desto mindre, eller måske netop derfor, forlod den vil nok største skeptiker denne aktivitet med et bredt Schwarzenegger agtigt smil på læberne.

 

Dette er en del af en samlet turberetning. Du kan læse de øvrige dele og se flere billeder på www.tranumthomsen.dk.