Hvem er vi

Facebookmail

Vi er turfolk, ikke ekstremsportudøvere eller for den sags skyld specialister i hverken kano, kajak, SUP eller skiløb. Vi ser disse elementer som transportmidler, som muliggør forskellige former for eventyr, og vi behersker dem til det niveau som en nødvendigt til turbrug.

For os er turen det vigtige, det at flytte os fra sted til sted og samtidigt få en masse naturoplevelser. Det må gerne være vildt og barsk, men som regel er det en del af en rejse.

Vi er spejderfolk og spejderlivet indgår som et vigtigt element i vores aktive friluftsliv. Det er her, vi dyrker frilufts- og turlivet sammen med andre og forhåbentlig samtidigt bidrager til at opdrage nye generationer til et aktivt friluftsliv under værdisættet fællesskab, begejstring og gå på mod.

Uanset om vi er afsted som familie eller spejdere så er et centralt element i vores friluftsliv målet om at skabe robuste individer og fællesskaber gennem støttede udfordringer i naturen.


Katrine Tranum Thomsen

Katrine er født i 1976 og har altid været optaget af friluftsliv i alle afskygninger: spejder, orienteringsløb, fjeldvandring, lejrliv i vildmarken, skiture på fjeldet og på løjper, men også skovture søndag eftermiddag og aftensmad i vores bålhytte i haven.

Katrine har en professionel baggrund som psykolog, og den viden bruger hun aktivt i arbejdet med struktur, gruppedynamikker, håndtering af stresssituationer osv. i forbindelse med friluftsliv. En stor del af den rammesætning for ture med børn, som omtales i vores turhåndbog, er således funderet i et mix a professionel indsigt og erfaring med friluftsliv.


Peter Tranum Thomsen

Peter er født i 1971 og blev fra barn introduceret til frilufts- og turliv gennem spejderarbejdet. Peter nyder tur og lejrlivet, hvad enten det foregår på ski, til fods, i kajak eller kano.

Peter har en professionel baggrund som ingeniør og har, måske derfor, et kompromisløst forhold til det udstyr, vi bruger i vores aktiviteter. Den eneste test, som tæller, er turtest. Det er med dette udgangspunkt, vi fra tid til anden anmelder udstyr på Turfolk.dk. Med sine mere end 40 års tur og spejdererfaring kan Peter relativt hurtigt banke en tur sammen, uanset om det er på den Danske hede eller i Norges fjelde.


Mads Tranum Thomsen

Mads er født i 2009 og var på sin første fjeldtur i en alder af 6 måneder. Mads elsker at lave bål, opfinde sine egne bålretter og fiske.


Jakob Tranum Thomsen

Jakob er født i 2009 og var på sin første fjeldtur i en alder af 6 måneder. Jakob har et særligt øje for at finde spændende ting i naturen og kan spotte et gevir i græsset, længe inden vi andre ser det.