Facebookmail

I forbindelse med vores aktiviteter bruger vi tydeligvis en del udstyr. Vores udgangspunkt er relativt kompromisløst, idet udstyr, vi omgiver os med, skal kunne tåle de til tider barske forhold vi udsætter det for. Derfor giver vi heller ikke meget for “græsplænetest” og unboxingvideoer.

Turtest!

Test af udstyr

Vi forsøger løbende at optimere vores udstyr og derfor afprøver vi også ofte nyt grej på vores ture. Uanset om vi gør dette i samarbejde med producenter, forhandlere eller på eget initiativ så forbeholder vi os retten til at skrive ærlige anmeldelser og altid med udgangspunkt i vores praktiske turerfaringer.

Et samarbejde med os er ikke en genvej til positive anmeldelser. Til gengæld tilbyder vi et konstruktivt samarbejde omkring optimering og synliggørelse af godt udstyr til eventyr! Desuden begrænser vi os ikke til smarte billeder på Instagram, men arbejder med en kombination af artikler, turberetninger, film og foto.

Turfolk på sociale medier

Vi er aktive på medier som Instagram, Facebook og Youtube hvor vi deler vores turberetninger, m.m. Vi “tagger” ofte udstyr i vores opslag, men med mindre opslaget er tydeligt mærket som “reklame” har vi ingen kommercielle interesser i relation til det “taggede” udstyr.

Opslag hvor vi har direkte eller indirekte kommercielle interesser, vil altid og i overensstemmelse med lovgivningen være tydeligt angivet som reklame.

Rækkevidde 

På vores site Turfolk.dk og tilhørende Facebook, Instagram og Youtube profiler har vi en trofast skare af målrettede læsere, ligesom vi indekseres højt på Google søgninger inden for relevante emner.

Kontakt os på info@turfolk.dk